Pure Aloe
Pure Aloe
De fleste kender Aloe Vera planten og dens gavnlige egenskaber i den daglige hudpleje rutine. Planten indeholder omkring 75 forskellige aktive dele som blandt andet vitaminer, enzymer, mineraler og naturlige syre. Dette gør Aloe Vera planten til det ultimative redskab når der er tale om hudpleje.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der findes mange indelukkede Aloe Vera plantager rundt omkring i verden, hvor man forsøger at gro Aloe Vera planter i unaturlige omgivelser og ender med at tilsætte en masse unaturlige stoffer til planterne.

Vores vision er at fremstille økologiske og organiske hudpleje produkter.

VeVera´s Aloe Vera produkter er tilbragt med økologiske Aloe Vera planter der groer fredeligt i deres naturlige omgivelser i sydspanien. Planterne lever i vulkanske jord, som giver vores Aloe Vera produkter en hel masse naturlige mineraller som ikke kan fremstilles i et lab og er derfor unikke. Den naturlige sollys og varme, gør vores produkter ekstremt rige for vitamin D og samspillet mellem vulkanske jord og havsalt i luften får planterne til at leve deres bedste liv samtidig med at bringe os en boost af vitaminer og mineraler.