VeVera Pure Aloe

Sammen mod Coronavirus ved fremstilling af hydra alkohol

Vevera Håndsprit

Siden WHO’s erklæring om den sundhedsmæssige nødsituation forårsaget af det nye Corona virus, er produkter såsom Hydro alkohol gel forsvundet fra hylderne og skrankerne på alle apoteker og andre butikker på ekstremt kort tid.

Men … hvorfor er dette produkt så efterspurgt? Den hydra alkoholiske gel er et antiseptisk desinfektionsmiddel, der anvendes som et alternativ til sæbe og hurtigt og effektivt nedbryder alle typer vira og bakterier, der primært findes på vores hænder. Fordelen, som denne gel giver med hensyn til den sædvanlige anvendelse af vand og sæbe, er dens hurtige handling, hvilket er især nyttigt for sundhedsarbejdere på et hospital, apotekere eller enhver anden person, der arbejder i direkte kontakt med mennesker i fare.

For at en Hydro alkoholgel kan fungere som et baktericid og viruscid, skal den indeholde Ethanol, da Ethanol har en stærkere og mere omfattende virus aktivitet, end hvis vi sammenligner den med andre typer alkohol såsom Propanoler. Ifølge WHO anbefales anvendelse af Ethanol baserede Hydro alkoholgeler med koncentrationer mellem 60% og 95%.

I lyset af situationen og manglen på dette produkt på markedet dukkede mange opskrifter op, der viser, hvordan man producerer den Hydro alkoholiske gel derhjemme.

Skal vi følge en hjemmelavet opskrift for at fremstille dette produkt? Vores producent, der er en ekspert virksomhed inden for kosmetik og forpligtet til kvaliteten af ​​vores produkter og vores forbrugeres sundhed, anbefaler ikke udarbejdelse af et produkt med disse egenskaber derhjemme. Årsagen er meget enkel. For at et produkt skal være pålideligt, skal det laves af en kvalificeret professionel, der har den passende uddannelse til at bestemme, at koncentrationen af ​​alkohol i produktet er den angivne, og som kan garantere effektiviteten mod patogene såsom bakterier og vira. På den anden side forårsager dette produkt normalt tørhed i huden på grund af det høje alkoholindhold, derfor er det nødvendigt at inkludere fugtighedsgivende eller blødgørende komponenter, der ikke er til daglig brug i hjemmet. Ud over disse faktorer er der andre vigtige parametre, der skal tages i betragtning, f.eks. Vurdering af pH eller kompatibilitet og kemisk stabilitet af produktets komponenter.

Væksten af COVID19-pandemien har ikke kun ført til udtømning af Hydro alkoholgel på markedet, men også til udmattelsen af de primære materialer, hvorfra dette produkt er fremstillet.

I øjeblikket er vores producents fabrik i fuld produktionsproces og fremstiller dette produkt uden hvile for at forsyne markedet og hjælpe med at stoppe denne pandemi.

Lad os arbejde som et team, sammen kan vi vinde kampen mod Corona virus, det er helt sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 4 =