VeVera Pure Aloe

Sådan passer du på din hud når du træner

Vevera pas på din hud

Vidste du, at din hud også har brug for særlig pleje før og efter en træning?

Når vi sveder, åbner vores porer, fjerner vi toksiner og vores hud dehydrerer. Så vi er nødt til at træffe foranstaltninger for at bringe det tilbage i dets oprindelige tilstand. Derfor er den bedste ting at gøre, hvis du normalt dyrker sport at følge nedenstående tip for at holde din hud i perfekt stand.

Fordele for huden, når du træner

 1. Sved hjælper med at fjerne toksiner. Når du træner sveder du og det er en naturlig måde at rense huden ved at uddrive akkumulerede toksiner. Når kropstemperaturen stiger, udvides porerne og udstråler snavs og døde celler indeholdt i ansigtets og kroppens hud. På denne måde bidrager vi også til at lindre og forhindre udseendet af akne.
 2. Stimulerer blodcirkulationen. Forbedringen af ​​blodcirkulationen fører til forebyggelse af åreknuder og udseendet af edderkop vener, der gør kroppen uklar og kan være et symptom på hjerte-kar-problemer. Derudover fortsætter vi med at forbrænde fedt fra vores krop under træning og efter at have trænet (især hvis det er intenst) fortsætter kroppen med at forbrænde fedt i timevis. Hvis vi kombinerer det med en god anti-cellulite eller reduktionsmiddel, forbedrer vi dens virkning.
 3. Bekæmper stress. Når vi træner, frigiver kroppen endorfiner. Dette hjælper med at bekæmpe stress. Stress skader huden, der blandt andet betragtes som en af ​​årsagerne til akne, poser og mørke rande under øjnene.
 4. Muskelforstærkning. Motion bygger musklerne op, toner dem op og øger muskelmassen, så de understøtter huden bedre. Huden forbliver fastere, glattere og mere elastisk, hvilket bedre bekæmper tabet af elasticitet og fasthed forårsaget af alderen.
 5. Forbedrer hudens udseende. Det er bevist, at træning forbedrer immunforsvaret, aktiverer tarmtransit, bidrager til fjernelse af væsker og mindsker udskillelsen af ​​insulin, som ifølge nogle undersøgelser bekæmper ødelæggelsen af ​​kollagen, der opstår, når disse niveauer er høje. Alt dette har en direkte indvirkning på en persons fysiske velbefindende, som er direkte relateret til det gode udseende af deres hud.

Tips til hudpleje inden du træner

 1. Vær ren. Rengør huden med en sæbefri skummende gel, da sved også fjerner en masse affaldsstoffer. Før træning tjener det til at dræne udskillelsen af ​​sved godt. Hvis huden ikke renses før sport, kan der forekomme urenheder eller bumser.
 2. Undgå at bruge make-up. Det er vigtigt at huske på, at det er bedst at træne med et rent og makeupfrit ansigt. Når din krop varmer op under træning, åbner dine porer op, og det er ikke en god ide at lade makeup sidde i dine porer, din hud skal trække vejret. Alligevel forstår vi, at nogle mennesker ikke er helt komfortable med at gå ud uden makeup. I dette tilfælde er det vigtigt at kigge efter makeup, der ikke tilstopper porerne (ikke-comedogent produkt).
 1. Beskyt din hud mod sol og kulde. Vi anbefaler, at du bruger UV-beskyttelse med en beskyttelsesfaktor på 30 eller derover og læbepomader, der beskytter din hud, ikke kun mod mulige forbrændinger, men også mod dehydrering forårsaget af kulde. Husk, at solbeskyttelse er meget vigtig, når du dyrker sport udendørs. Vi er måske ikke så opmærksomme når det ikke er sommer, men solen påvirker hele tiden vores hud, mens vi løber på ski, cykler eller løber udendørs. Vores råd er at bruge en, der er vand- og svedebestandig. Og hvis du vil bruge hele dagen på at træne, så glem ikke at udskifte applikationen, så du er beskyttet hele dagen. Til svømning, både til søs og i poolen, skal du kigge efter SPF 50+ solbeskyttelse. For små børn eller følsom hud anbefales fysisk eller mineralsk beskyttelse, da det skaber en ekstern barriere, og ingen kemikalier absorberes gennem huden. Der er også specielle badedragter og T-shirts med UV-beskyttelse til vandsport, som er meget interessante for at undgå solskader.
 2. Undgå at have dit hår løst. Lav altid en hestehale. Hvis du lader dit hår være nede, kan de naturlige olier (plus de produkter, du har påført dit hår), når du sveder, trænge igennem dit ansigt og din krop, hvilket får dine porer til at blive tilstoppede, og der forekommer akne. Så næste gang du går i gymnastiksalen, lav en hestehale og fikser dit pandehår.
 3. Glem ikke at beskytte sårene. Hvis du har overfladiske sår, er det vigtigt at dække dem med en åndbar stofforbinding. I områder, der er modtagelige for gnidning, kan vi anvende vaseline for at undgå irritation med bevægelse. Områder, der er sårbare over for blærer (hæle, såler), skal også beskyttes med silikoneforbindelser af typen Compeed.
 4. Brug åndbart tøj. Sportsbeklædning skal være lavet af et let åndbart stof med et minimum af sømme for at undgå gnidning og med en passende tykkelse afhængigt af udetemperaturen. I tilfælde af udendørssport skal du tage højde for kulden eller varmen, når du bruger det tidligere, termisk undertøj og et åndbart ydre lag. I tilfælde af vind eller regn skal det yderste lag være vandtæt og vindtæt, men samtidig med åbninger for at tillade sved. Det er vigtigt at starte sporten med den mindst mulige frakke med lidt kulde, da vi snart bliver varme. Hvis vi starter varmt, sveder vi straks, det vil være ubehageligt, og når vi stopper, bliver vi hurtigere kolde.

Tips til hudpleje efter træning

 1. Tag et koldt brusebad. Dette trin kan virke indlysende, men det er vigtigt at bruge den rigtige temperatur. Koldt vand hjælper med at lukke alle porerne. Ellers tørrer det kun det ydre lag af huden ud. Dette vil også stimulere blodgennemstrømningen og hjælpe dig med at hvile bedre om natten.
 2. Ansigtsrengøring. Efter en dag med gymnastik eller anden workout er det perfekte tidspunkt at foretage en komplet ansigtsrengøring: rensning af mælk, tonic, serum, masker og andre produkter vil være ekstremt vigtigt.
 3. Undgå forekomsten af ​​akne. Brug en creme med mandel- og salicylsyre, der hjælper med at pleje huden, for at undgå pletter og rødme på grund af dehydrering eller akne-reaktioner fra svedtendens. Salicylsyre er en af ​​de naturlige komponenter i Pure Aloe Hydrational Gel. Takket være den fugtgivende gel genopretter din hud næringsstoffer og fugt, der er gået tabt under træning. Og selvfølgelig siger det sig selv, at du ikke kun skal anvende det på dit ansigt, men også på resten af ​​din krop, især dine hænder og fødder.
 4. Pas på din hovedbund. Hud er ikke det eneste, der lider efter timers træning. Hovedbunden lider også med kombinationen af ​​sved og produkter, som vi tidligere har anvendt, såsom lak eller fikseringsmidler. Når du kommer hjem, skal du skylle den af ​​med koldt vand og bruge Pure Aloe Shampoo til at fodre den og give den glans, den har brug for. Dette vil stimulere blodgennemstrømningen og forhindre ophobning af fedt i håret.
 1. Eksfolier dine fødder. Dine fødder understøtter vægten af ​​hele din krop, og når du træner, er de et af de områder, der lider mest. Ligtorn, blærer, hud og en række andre problemer kan forekomme hurtigere end forventet, hvis vi ikke afhjælper dem i tide. For at forhindre dine fødder i at lide, anbefaler vi, at du anvender en god fodcreme efter hver træning.